u bent hier

Kartet Janterfant

Meerdere kunstvormen


Na “EXPEDITIE JANTERFANT II” was het al vlug duidelijk dat hierop een vervolg moest komen. In 2017 ging het om het weergeven van de nieuw ontdekte diersoorten en dit in hun volledige hoedanigheid. De bezoeker kon een 3D-versie van een 25-tal Janterfanten, vergezeld van een verklarende tekening met wat ludieke uitleg, bewonderen. In “KWARTET JANTERFANT” zie je 28 3D-portretten met een ... Lees meer »

Na “EXPEDITIE JANTERFANT II” was het al vlug duidelijk dat hierop een vervolg moest komen. In 2017 ging het om het weergeven van de nieuw ontdekte diersoorten en dit in hun volledige hoedanigheid. De bezoeker kon een 3D-versie van een 25-tal Janterfanten, vergezeld van een verklarende tekening met wat ludieke uitleg, bewonderen.

In “KWARTET JANTERFANT” zie je 28 3D-portretten met een bijhorende aquarel. 28 koppen van nieuwe Janterfanten samen met 28 kleurrijke tekeningen waarop je het volledig dier kan bekijken. Hierbij hoort een kwartetspel waarin je meer te weten komt over de nieuwe soorten; een mini catalogus.
Een vervolg, maar toch anders…

De tentoonstelling loopt vanaf vrijdag 5 februari 2021 met de vernissage om 20 uur t.e.m. zondag 28 februari 2021 en dit tijdens de activiteiten in theater Vooruit in Boechout. De tentoonstelling is ook speciaal open op 28 februari 2021 tussen 13 en 17 uur.
- gratis toegang
- voor speciaal geleide bezoeken afspraak via iha@yucom.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart foyer van Theater Vooruit,
St.-Bavoplein 17
2530 Boechout
vrijdag 5 februari 2021 van 00:00 tot 23:59
vzw International Humour in Art in 't kort vzw IHA
gratis
www.iha.be