u bent hier

KAPOT - Tuning People/ Karolien Verlinden°

6 +


Je morst koffie op het witte tapijt en terwijl je daarvan schrikt, stoot je een vaas bloemen om. De broodrooster explodeert in je gezicht. Je zet twee stoelen op elkaar op een tafel om een lamp aan het plafond te vervangen, maar de poot van de onderste stoel krakt. Je beweegt je met drie winterjassen aan tussen de smalle gangen van opgestapelde spullen in een antiekwinkel. Je snoeit de haag en ... Lees meer »

Je morst koffie op het witte tapijt en terwijl je daarvan schrikt, stoot je een vaas bloemen om. De broodrooster explodeert in je gezicht. Je zet twee stoelen op elkaar op een tafel om een lamp aan het plafond te vervangen, maar de poot van de onderste stoel krakt. Je beweegt je met drie winterjassen aan tussen de smalle gangen van opgestapelde spullen in een antiekwinkel. Je snoeit de haag en je knipt een vinger af.

Hoe dicht komen we dagelijks in de buurt van het grote gevaar? Kan een kleine verstrooidheid grote gevolgen hebben? En welke rol speel je daar zelf in?

Kapot is een ode aan de mislukking, op de grens van het gevaar. Streven naar perfectie? Dat is zinloos en saai. Van fouten en vergissingen word je creatief.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart hetpaleis
Theaterplein 1
2000 Antwerpen
zondag 28 februari 2021 van 15:00 tot 16:00
hetpaleis
€ 14,0
www.hetpaleis.be/agenda/794/Tuning_Pe...
www.hetpaleis.be/agenda/794/Tuning_Pe...