u bent hier

Kangatraining outdoor

Outdoor en adventure


Wil jij weer lekker fit worden na je bevalling? Maar wil je jouw kindje nog niet missen? Dan ben je hier op de juiste plaats! Postnatale training en dragen is namelijk een ideale combi! ❤️👌 Hier kan je zowel met een draagzak als een kinderwagen aan meedoen. Meedoen kan vanaf 6-8 weken (keizersnede 12 weken) na de bevalling, mits je een 'ja' heb gehad om te sporten van je gynaecoloog of dokter ... Lees meer »

Wil jij weer lekker fit worden na je bevalling? Maar wil je jouw kindje nog niet missen? Dan ben je hier op de juiste plaats! Postnatale training en dragen is namelijk een ideale combi! ❤️👌

Hier kan je zowel met een draagzak als een kinderwagen aan meedoen. Meedoen kan vanaf 6-8 weken (keizersnede 12 weken) na de bevalling, mits je een 'ja' heb gehad om te sporten van je gynaecoloog of dokter en tot zolang je kindje een uur in de kinderwagen of draagzak wil zitten. Als je een draagzak of doek wil lenen kan dit ook zeker.

De les gaat enkel door als het niet regent. We zullen de avond voordien iets laten weten of de les doorgaat.

Doordat deze les in het weekend of in de week is kunnen ook mama's die al terug moeten werken meedoen. Je kan inscchrijven per keer en je hoeft niet de hele reeks te komen. Deze les zal doorgaan in Tielen.

Je kan éénmalig gratis komen proberen.

Opgeven is noodzakelijk en kan via https://kangatraining.info/be_nl/instructor/TanyaSmolderen/booking/2171

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Work 4 it
Niewstraat 39
2460 Tielen (Kasterlee)
Van 27 juni 2020 tot 29 oktober 2020 (do van 10:00 tot 11:00, za van 10:00 tot 11:00,
Kangatraining
gratis
kangatraining.info/be_nl/instructor/T...
tanya@kangatraining.be
0495316961