u bent hier

Kamagurka & Herr Seele - The Return Of The Comeback

Humor comedy


‘The Return of the Comeback’ belooft niets minder te worden dan een hoogtepunt uit het absurdistische oeuvre van Kamagurka & Herr Seele. Een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben.   Op uitnodiging van de Arenberg speelden Kamagurka en Herr Seele in seizoen 2016-2017 maandelijks een laboratoriumvoorstelling, waarbij deze steeds meer evolueerden ... Lees meer »

‘The Return of the Comeback’ belooft niets minder te worden dan een hoogtepunt uit het absurdistische oeuvre van Kamagurka & Herr Seele. Een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben.


 


Op uitnodiging van de Arenberg speelden Kamagurka en Herr Seele in seizoen 2016-2017 maandelijks een laboratoriumvoorstelling, waarbij deze steeds meer evolueerden naar een heuse, standvastige en publieksvriendelijke show.


Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma’s in elkaar, creëerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk.


Het was 16 jaar geleden dat ze nog eens samen op de planken hadden gestaan. Jaren waarin ze weliswaar samenwerkten als schilders, tekenaars en schrijvers, maar niet als theatermakers.

Het werd een vrolijk en creatief weerzien op de scène. Zowel voor Kamagurka en Herr Seele als voor het publiek.


Al na enkele voorstellingen werd duidelijk dat de magie het van de arbeid overnam. Eén seizoen in de Arenberg werden er twee en ondertussen drie...


Nu dit rijpingsproces achter de rug is, staan Kamagurka en Herr Seele klaar om Vlaanderen terug te veroveren met ‘The Return of the Comeback’.


Het belooft niets minder te worden dan een hoogtepunt uit hun absurdistische oeuvre – een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben.
Tekst en spel: Kamagurka en Herr Seele

Met dank aan Arenbergschouwburg Antwerpen


 

Kamagurka & Herr Seele - The Return Of The Comeback
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
zaterdag 12 december 2020om 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 18,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/72525/the-r...