u bent hier

Kacper Nowak & Monika Darzinkeviciute - Aperitiefconcert

18 +

Klassieke muziek


Belangrijk! Deze voorstelling werd opnieuw geprogrammeerd na een eerdere annulatie door covid-19. De Poolse cellist Kacper Nowak wordt beschouwd als een van de grote Europese beloften van zijn generatie. Hij speelt elke noot met de hoogste vorm van muzikale kunst en beheerste virtuositeit. In oktober 2018 werd zijn eerste CD ‘Contrastes’ uitgebracht en vrijwel onmiddellijk geselecteerd voor de ... Lees meer »

Belangrijk! Deze voorstelling werd opnieuw geprogrammeerd na een eerdere annulatie door covid-19.

De Poolse cellist Kacper Nowak wordt beschouwd als een van de grote Europese beloften van zijn generatie. Hij speelt elke noot met de hoogste vorm van muzikale kunst en beheerste virtuositeit. In oktober 2018 werd zijn eerste CD ‘Contrastes’ uitgebracht en vrijwel onmiddellijk geselecteerd voor de "Listeners' Choice Award" in New York.
Kacper wordt momenteel begeleid door Monika Darzinkeviciute. Monika is een Litouwse hoog getalenteerde pianiste die zowel in België als in Zwitserland woont. Als laureate van verschillende nationale en internationale pianowedstrijden, is ze vooral gekend als eerste prijswinnaar van de Belgische Joseph Darche-pianoprijs (2017) en als 2e laureate van de Italiaanse Luigi Nono kamermuziekwedstrijd met cellist Natania Hoffman.
Kacper Nowak, een bezielend cellist en een revelatie in het cellolandschap. Monika Darzinkeviciute, gepassioneerd door kamermuziek. Muziek blijft een wonderlijk fenomeen en deze twee jonge virtuozen ontsluieren het met bijzondere gevoeligheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeenschapscentrum Werf 44
Schoolstraat 44
2970 Schilde
zondag 13 juni 2021 van 05:00 tot 12:30
gemeentebestuur Schilde
€ 10,0
03 380 16 83
www.schilde.be/inschrijven