u bent hier

Kacper Nowak en Monika Darzinkeviciute


De Poolse cellist Kacper Nowak wordt beschouwd als een van de grote Europese beloften van zijn generatie. Hij speelt elke noot met de hoogste vorm van muzikale kunst en beheerste virtuositeit. In oktober 2018 werd zijn eerste CD ‘Contrastes’ uitgebracht en vrijwel onmiddellijk geselecteerd voor de "Listeners' Choice Award" in New York. Kacper wordt momenteel begeleid door Monika ... Lees meer »

De Poolse cellist Kacper Nowak wordt beschouwd als een van de grote Europese beloften van zijn generatie. Hij speelt elke noot met de hoogste vorm van muzikale kunst en beheerste virtuositeit. In oktober 2018 werd zijn eerste CD ‘Contrastes’ uitgebracht en vrijwel onmiddellijk geselecteerd voor de "Listeners' Choice Award" in New York.
Kacper wordt momenteel begeleid door Monika Darzinkeviciute. Monika is een Litouwse hoog getalenteerde pianiste die zowel in België als in Zwitserland woont. Als laureate van verschillende nationale en internationale pianowedstrijden, is ze vooral gekend als eerste prijswinnaar van de Belgische Joseph Darche-pianoprijs (2017) en als 2e laureate van de Italiaanse Luigi Nono kamermuziekwedstrijd met cellist Natania Hoffman.
Kacper Nowak, een bezielend cellist en een revelatie in het cellolandschap. Monika Darzinkeviciute, gepassioneerd door kamermuziek. Muziek blijft een wonderlijk fenomeen en deze twee jonge virtuozen ontsluieren het met bijzondere gevoeligheid.

Belangrijke info!
Vanaf 1 juli is het opnieuw toegelaten om voorstellingen met publiek te laten doorgaan in Werf 44. Omdat we dan nog steeds 1,5 meter afstand van elkaar dienen te bewaren, hebben we momenteel een maximumcapaciteit van 60 personen (grote zaal Werf 44). Daarom start de ticketing voor het seizoen 2020-2021 met het beperkte aantal van 60 zitplaatsen. Naarmate de maatregelen verder versoepelen, trekken we dat aantal systematisch op. Hopelijk kunnen we tegen het najaar opnieuw zorgeloos genieten van een gezellig avondje theater!
Kortingen op de standaardprijs met vrijetijdspas (-10%) en vrijetijdspas PLUS (-50%)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Werf 44
Schoolstraat
2970 Schilde
zondag 13 december 2020 van 11:00 tot 12:00
€ 10,0
schilde.be/inschrijven