u bent hier

KAAIMAN - Misschien eens zonder Ironie

Tekst en muziektheater


Dit keer slaat KAAIMAN de handen in elkaar met Vielleicht, een theatercollectief van KAAIMANdocent Mathias Van der Goten en Gilles Van Hecke. Ze gaan aan de slag met drie KAAIMANNEN en een ex-KAAIMAN. In ‘Misschien eens zonder Ironie’ hebben ze het over…ironie. Als jonge spelers en makers gaan ze op zoek naar een reactie tegen de dubbele betekenis. Tegen de nuancering van alles en het cynische ... Lees meer »

Dit keer slaat KAAIMAN de handen in elkaar met Vielleicht, een theatercollectief van KAAIMANdocent Mathias Van der Goten en Gilles Van Hecke. Ze gaan aan de slag met drie KAAIMANNEN en een ex-KAAIMAN.

In ‘Misschien eens zonder Ironie’ hebben ze het over…ironie.
Als jonge spelers en makers gaan ze op zoek naar een reactie tegen de dubbele betekenis. Tegen de nuancering van alles en het cynische denken.

“Wij kunnen wel menen wat we zeggen en hoeven ons niet heel de tijd te verontschuldigen om cool te zijn. Wij kunnen oprecht zijn en eerlijk en zo ten strijde trekken tegen de afvlakking! Als je wat je zegt alleen maar tussen aanhalingstekens kan zeggen, waarom zeg je het dan?”​

Er zal gewerkt worden met tekst, met improvisatie en vooral met de ideeën van KAAIMANNEN.​

De voorstelling gaat in première op 16 april 2021 tijdens het KAAIMANfestival in de Warande.

credits
regie: Mathias Van der Goten en Gilles Van Hecke
spel: Rune, Alex, Paulien, Senne
scenografie: Gaël Renard
techniek: Gilles Pollak

productie: Adele Raes

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
vrijdag 16 april 2021 van 20:15 tot 21:30
Cultuurhuis De Warande
www.warande.be