u bent hier

(K)ei leuke Paasbingo


Tijdens de paasvakantie trekt Sport Vlaanderen, in samenwerking met Wandelsport Vlaanderen en verschillende gemeentes waaronder Rijkevorsel, naar buiten met de (k)ei leuke Paasbingo. Stippel zelf je wandelroute uit of maak gebruik van een bestaande wandelroute en laat de kinderen zoeken naar de paasitems opgenomen op onze Paasbingo. Een item gevonden? Goed zo! Op naar de volgende! Als dat geen ... Lees meer »

Tijdens de paasvakantie trekt Sport Vlaanderen, in samenwerking met Wandelsport Vlaanderen en verschillende gemeentes waaronder Rijkevorsel, naar buiten met de (k)ei leuke Paasbingo. Stippel zelf je wandelroute uit of maak gebruik van een bestaande wandelroute en laat de kinderen zoeken naar de paasitems opgenomen op onze Paasbingo. Een item gevonden? Goed zo! Op naar de volgende! Als dat geen extra stapmotivator is.
Opgelet. Je moet op zoek gaan naar levensechte zaken die je in de natuur tegenkomt en geen prentafbeeldingen die worden opgehangen. Het kan ook zijn dat je paasitems achter de etalage van de lokale handelaars vindt.
Moe van al dat wandelen en zoeken? Leef je dan volledig uit met onze kleurenplaat aan de achterkant van de Paasbingo. Deel je wandelfoto via Facebook of Instagram met het gebruik van de hashtags #sportersbelevenmeer en #keileukepaasbingo door en wie weet win je een waardebon van € 25.
Vind je bingoformulier op school of bij de kinderclub in Rijkevorsel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Rijkevorsel
dorp
2310 Rijkevorsel
Van za 3 april 2021 00:00 tot zo 18 april 2021 23:59
Lokaal Bestuur Rijkevorsel
gratis
sport@rijkevorsel.be
03 340 00 54
www.facebook.com/events/166926881918034