u bent hier

Judas and the Black Messiah

Cinefiel


De FBI schakelt straatboef William O’Neal in om de Black Panthers te infiltreren. Op deze manier hopen ze het vertrouwen van Fred Hampton te winnen, een van de leiders van de Black Panther Party. ‘Judas and the Black Messiah’ is een Amerikaanse biografische dramafilm onder regie van Shaka King.   In 1968 groeit Fred Hampton in Chicago uit tot een van de leiders van de Black Panther Party. Om ... Lees meer »

De FBI schakelt straatboef William O’Neal in om de Black Panthers te infiltreren. Op deze manier hopen ze het vertrouwen van Fred Hampton te winnen, een van de leiders van de Black Panther Party. ‘Judas and the Black Messiah’ is een Amerikaanse biografische dramafilm onder regie van Shaka King.


 


In 1968 groeit Fred Hampton in Chicago uit tot een van de leiders van de Black Panther Party. Om de opmars van de jonge activist en zijn politiek-militante beweging te dwarsbomen schakelt de FBI onder leiding van J. Edgar Hoover straatboef William O'Neal in. Hij moet de Black Panthers infiltreren en Hamptons vertrouwen winnen.


‘Judas and the Black Messiah’ is een Amerikaanse biografische dramafilm uit 2021 onder regie van Shaka King. De hoofdrollen worden vertolkt door Daniel Kaluuya en Lakeith Stanfield.


 

Shaka King
Schouwburg Noord
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
di 26 april 2022om 14:00wo 27 april 2022om 20:15
Schouwburg Noord
€ 7,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/86012/shaka...