u bent hier

Jubileumversie van zoektocht van KWB wielertoeristen


Fiets - fotozoektocht Zoals jullie misschien al ergens vernomen hebben bestonden de KWB wielertoeristen van Meerle vorig jaar 40 jaar. En we blijven dat doen : elke zondag en tijdens feestdagen rijden we in verschillende “ tempo” groepen. In de eerste jaren van ons bestaan hielden we een zoektocht om wat geld in hun kas te krijgen. Met hun jubileum jaar hadden we voor jullie weerom een ... Lees meer »

Fiets - fotozoektocht

Zoals jullie misschien al ergens vernomen hebben bestonden de KWB wielertoeristen van Meerle vorig jaar 40 jaar. En we blijven dat doen : elke zondag en tijdens feestdagen rijden we in verschillende “ tempo” groepen.
In de eerste jaren van ons bestaan hielden we een zoektocht om wat geld in hun kas te krijgen.
Met hun jubileum jaar hadden we voor jullie weerom een fiets- foto- zoektocht willen houden om jullie de omgeving van Meerle nog beter te ontdekken, om te genieten en tussendoor enkele foto’s herkennen. Maar de corona crisis kon ook dit door gaan omdat we ook NL aandoen met onze fiets-fotozoektocht en daar een tijdje niet fietsen.
Dit jaar gaan we het wel laten doorgaan...genieten van een fietstocht met familie en/of vrienden en kinderen...
Natuurlijk voorzien we ook enkele prijzen voor de deelnemers....
Deze tocht is ongeveer 31 km lang en is te rijden vanaf 16 mei tot 20 september 2021.
De tocht passeert verschillende horeca mogelijkheden waar je desnoods kan stoppen.
Deze zoektocht kan je aankopen bij dienst voor toerisme van Hoogstraten en in Meerle bij ’t Winkeltje Meerledorp 2 , Harry Verheyen Heimeulenstraat 59 , Jos Van Bavel Heimeulenstraat 41 aan de prijs van 5€ vanaf 15 mei.
Daarom nodigen wij iedereen uit om deze zomer zeker mee te doen aan onze fiets– foto-zoektocht van de KWB wielertoeristen.
Meer info: tel 0496.44.39.41 of via mail verheyen-van.opdorp@telenet.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeenteplein Meerle
Gemeenteplein z/n
2328 Meerle (Hoogstraten)
Van za 15 mei 2021 00:00 tot ma 20 september 2021 23:59
KWB wielertoeristen Meerle
€ 5,0
verheyen-van.opdorp@telenet.be
0496 44 39 41