u bent hier

Jonge Helden kleuterspeelweek: Dolle Dino's

4 +

Actie en avontuur


Lang geleden voordat er mensen waren, leefden er heel heel grote dieren op aarde… De dinosaurussen natuurlijk! Je had dino’s die planten aten, je had er die in de lucht vlogen of in het water leefden. Duik mee met ons in de wereld van de dinosaurussen, ga mee met ons op zoek naar al hun geheimen en wie weet word je er zelf nog een. Je kan alvast je dino-brul uitoefenen. RAAAUWR! Dit ... Lees meer »

Lang geleden voordat er mensen waren, leefden er heel heel grote dieren op aarde… De dinosaurussen natuurlijk! Je had dino’s die planten aten, je had er die in de lucht vlogen of in het water leefden. Duik mee met ons in de wereld van de dinosaurussen, ga mee met ons op zoek naar al hun geheimen en wie weet word je er zelf nog een. Je kan alvast je dino-brul uitoefenen. RAAAUWR!

Dit fantastisch Jonge Helden-avontuur is vijf dagen lang spelen en genieten. Elke speeldag heeft een vaste structuur. De vaste activiteit begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens, en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn. Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee, inclusief een halfelfje. Wij zorgen ervoor dat water de hele dag beschikbaar is en voorzien ook een vieruurtje.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden.

Heeft jouw kind op een manier baat bij wat extra begeleiding? Dan vragen wij dit bij de inschrijving aan te geven. Jonge Helden wil aan zo veel mogelijk kinderen de kans bieden om mee te gaan op kamp of deel te nemen aan de speelweken. Wij nemen in dat geval vooraf contact met jullie op, om te bekijken of en hoe we jouw kind tijdens deze week met de beste zorgen kunnen omringen.
Meer informatie kan je vinden op onze website: www.jongehelden.be .

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bs Kiliaan
Rooienberg 52
2570 Duffel
Van ma 10 augustus 2020 09:00 tot vr 14 augustus 2020 16:00
Jonge Helden - Crefi vzw
€ 85,0
www.jongehelden.be/aanbod/speelweken