u bent hier

Jonge Helden kleuterspeelweek: De Kleine Kunstenaar

4 +

Actie en avontuur


Met onze echte schildersezel, canvas en penselen worden we echte schilders. Maar kunst is meer dan schilderen alleen, we kladderen er op los! We maken plezier met alle soorten verf en maken de gekste, origineelste, raarste en buitengewoonste creaties, waar we fier op zijn. Dit fantastisch Jonge Helden-avontuur is vijf dagen lang spelen en genieten. Elke speeldag volgt dezelfde structuur. De ... Lees meer »

Met onze echte schildersezel, canvas en penselen worden we echte schilders. Maar kunst is meer dan schilderen alleen, we kladderen er op los! We maken plezier met alle soorten verf en maken de gekste, origineelste, raarste en buitengewoonste creaties, waar we fier op zijn.

Dit fantastisch Jonge Helden-avontuur is vijf dagen lang spelen en genieten. Elke speeldag volgt dezelfde structuur. De vaste activiteit begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens, en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn. Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee. Wij zorgen voor een lekker halfelfje en vieruurtje en ook water zal de hele dag beschikbaar zijn.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden.

Heeft jouw kind op een manier baat bij wat extra begeleiding? Dan vragen wij dit bij de inschrijving aan te geven. Jonge Helden wil aan zoveel mogelijk kinderen de kans bieden om mee te gaan op kamp of deel te nemen aan de speelweken. Wij nemen in dat geval vooraf contact met jullie op, om te bekijken of en hoe we jouw kind tijdens deze week met de beste zorgen kunnen omringen.
Meer informatie kan je vinden op onze website: www.jongehelden.be .

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart GBS Octopus
Clemenceaustraat 115
2860 Sint-Katelijne-Waver
Van ma 10 augustus 2020 09:00 tot vr 14 augustus 2020 16:00
Jonge Helden - Crefi vzw
€ 85,0
www.jongehelden.be/aanbod/speelweken