u bent hier

Jonge Helden kamp: Professor Bolleboos

10 +

Actie en avontuur


Wetenschap, het is toch een raar diertje. Het ene moment heb je twee flesjes met in het ene iets groen en in het andere iets blauw, het andere moment BOEM! Een hele explosie. Ga jij mee met ons in de wondere wereld van wetenschap en experimenten? Is jouw kind tussen 10 en 12 jaar oud en klaar voor een nieuw avontuur? Laat hen dan kennis maken met het plezier van op kamp gaan! Dit kamp draait ... Lees meer »

Wetenschap, het is toch een raar diertje. Het ene moment heb je twee flesjes met in het ene iets groen en in het andere iets blauw, het andere moment BOEM! Een hele explosie. Ga jij mee met ons in de wondere wereld van wetenschap en experimenten?

Is jouw kind tussen 10 en 12 jaar oud en klaar voor een nieuw avontuur? Laat hen dan kennis maken met het plezier van op kamp gaan! Dit kamp draait rond wetenschap en technologie, maar is tóch geen wetenschap- en technologiekamp. Net zoals bij alle andere Jonge Helden-initiatieven, is er een rode draad doorheen het kamp, maar zijn de activiteiten speels en veelzijdig. Er is plaats voor ravotten, voor rust, voor experiment en voor falen. Samen ontdekken we onze talenten, van 's morgens vroeg, tot 's avonds laat, wanneer we gezellig samen gaan dromen.

Tijdens dit kamp werken we samen met Campus De Nayer. Dit is een studentencampus en laboratorium van KULeuven. De kinderen zullen tijdens het kamp een bezoek brengen aan het laboratorium. Daar mogen ze onder leiding van een professional ter plaatse zelf dingen gaan maken. (Voorbeelden van mogelijke sessies: spaghettibruggen bouwen, bruisballen maken, ...).

Heeft jouw kind op een manier baat bij wat extra begeleiding? Dan vragen wij dit bij de inschrijving aan te geven. Jonge Helden wil aan zo veel mogelijk kinderen de kans bieden om mee te gaan op kamp of deel te nemen aan de speelweken. Wij nemen in dat geval vooraf contact met jullie op, om te bekijken of en hoe we jouw kind tijdens deze week met de beste zorgen kunnen omringen.

Het lekkere eten op kamp wordt verzorgd door een geweldige kookploeg. Je krijgt een ontbijt, een warm middagmaal, een vieruurtje en een avondmaal. Wil je vegetarisch eten of heb je speciale voedselbehoeften (bijvoorbeeld allergieën), laat dit altijd op voorhand weten, via je profiel bij inschrijving. Zo kunnen wij hier optimaal rekening mee houden.

Meer informatie kan je vinden op onze website: www.jongehelden.be .

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Domein Roosendael
Rozendaal
2860 Sint-Katelijne-Waver
Van ma 10 augustus 2020 00:00 tot vr 14 augustus 2020 23:59
Jonge Helden - Crefi vzw
€ 280,0
www.jongehelden.be/aanbod/kampen