u bent hier

Johan Verminnen - Verminnen 70

Folk en wereldmuziek


In mei 2021 werd Johan Verminnen 70 jaar. En hoe kan hij dit beter vieren dan met een aantal verjaardag-concerten, op het podium omringd door zijn vaste begeleidingsgroep en dochter Pauline. Johan Verminnen staat 50 jaar op het podium en is uitgegroeid tot een onmiskenbaar icoon van het Neder-landstalige chanson. Maar zijn muziek is meer dan pure chanson. Jazz, musette, latino … zijn songs ... Lees meer »

In mei 2021 werd Johan Verminnen 70 jaar. En hoe kan hij dit beter vieren dan met een aantal verjaardag-concerten, op het podium omringd door zijn vaste begeleidingsgroep en dochter Pauline.

Johan Verminnen staat 50 jaar op het podium en is uitgegroeid tot een onmiskenbaar icoon van het Neder-landstalige chanson. Maar zijn muziek is meer dan pure chanson. Jazz, musette, latino … zijn songs zijn verrijkt met alle mogelijke invloeden.

Voor deze feestelijke gelegenheid brengt Johan een uitgebalanceerde bloemlezing uit zijn rijkgevuld repertoire vol klassiekers zoals Laat me nu toch niet alleen, Brussel, Mooie Dagen, Ik wil de wereld zien, Rue des Bouchers, Zingen tot morgenvroeg, afgewisseld met prachtnummers van voorvaders à la Jacques Brel en met liedjes uit zijn nieuwste album En daarna ga ik vissen.

Verminnen 70, een boeiende muzikale trip met meezing- en luistermomenten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeenschapscentrum De Wouwer
Kloosterstraat 4
2380 Ravels
vrijdag 19 november 2021 van 20:00 tot 22:00
GC De Wouwer
€ 22,0