u bent hier

Jo Vally - 40 jaar unplugged | NIEUWE DATUM

Amusementsmuziek


Eind 2017 ontving Jo Vally voor zijn carrière de loftrompet van MENT TV die uitgereikt werd door minister-president Geert Bourgeois. Hij volgt zo Nicole & Hugo, Willy Sommers en Will Tura op. Met een 40-jarige muzikale carrière is Jo Vally ondertussen een gevestigde waarde binnen de Nederlandstalige muziek. Ter ere van deze carrière trekt hij in 2019-2020 de theaters in. Pakkende verhalen en ... Lees meer »

Eind 2017 ontving Jo Vally voor zijn carrière de loftrompet van MENT TV die uitgereikt werd door minister-president Geert Bourgeois. Hij volgt zo Nicole & Hugo, Willy Sommers en Will Tura op.

Met een 40-jarige muzikale carrière is Jo Vally ondertussen een gevestigde waarde binnen de Nederlandstalige muziek. Ter ere van deze carrière trekt hij in 2019-2020 de theaters in.

Pakkende verhalen en anekdotes worden afgewisseld met akoestische en herwerkte versies van zijn grootste hits en minder bekende parels waaronder ‘Mooi is het leven’, ‘Aan alle vrouwen’, ‘In een droom zag ik je staan’, ‘Lieveling waar en wanneer’, ‘Gloria’, ‘Geef het niet op’, ...

Laat je door Jo Vally in vervoering brengen in een unieke, akoestische en intieme setting zoals je hem nog nooit hebt gehoord.

Bezetting: Jo Vally: zang, gitaar, piano, percussie, bas

www.jo-vally.be

In samenwerking met ZOP

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Ontmoetingscentrum De Djoelen
Steenweg op Mol 3
2360 Oud-Turnhout
vrijdag 11 december 2020 van 20:15 tot 23:00
Cultuurpromotie vzw
€ 20,0
reservaties.oud-turnhout.be/Tickets.aspx
tickets@djoelen.be
www.djoelen.be