u bent hier

Jelle De Beule, Katelijne Verbeke, Dirk Van Dijck,...

Cinefiel


Dorien, een dierenarts van 36 jaar oud, heeft alles om gelukkig te zijn: een leuke baan, twee schatten van kinderen en een succesvolle echtgenoot. Maar toch is ze het niet. Wanneer het precies is gebeurd, weet ze niet, maar ergens onderweg is het misgegaan. Dorien (37) heeft alles om gelukkig te zijn: een charmante en succesvolle man, twee schattige kinderen en een goed draaiende ... Lees meer »

Dorien, een dierenarts van 36 jaar oud, heeft alles om gelukkig te zijn: een leuke baan, twee schatten van kinderen en een succesvolle echtgenoot. Maar toch is ze het niet. Wanneer het precies is gebeurd, weet ze niet, maar ergens onderweg is het misgegaan.

Dorien (37) heeft alles om gelukkig te zijn: een charmante en succesvolle man, twee schattige kinderen en een goed draaiende dierenartsenpraktijk. Maar als net alles goed gaat, komen er enkele tegenslagen op haar weg waardoor ze de pedalen dreigt te verliezen. Hoog tijd om alles op een rijtje te zetten. Maakte ze de juiste keuzes? Is dit het leven waarvan ze droomde?
“The Best of Dorien B.” is een komisch drama over een vrouw die zichzelf herontdekt.


 

Regie: Anke Blondé


 

The best of Dorien B.
Gravenhof
Louisalei 7
2660 Hoboken
vr 4 december 2020om 20:00vr 4 december 2020om 14:00
Gravenhof Hoboken
€ 2,0
Bestel tickets
www.gravenhof.org/nl/event/69926/jell...