u bent hier

Je wordt meegenomen in de wereld van street art en graffiti - Masterclass street art

12 +

Creativiteit, Kunst en kunsteducatie


Deze week leer je alle technieken met de spuitbus om zo je eigen concepten op een muur over te brengen. Je leert zowel individueel werken als in team. Zo realiseren we een blijvend kunstwerk in het straatbeeld van Heist-op-den-Berg. Deze week leer je alle technieken met de spuitbus om zo je eigen concepten op een muur over te brengen. Deze workshop draait om je eigen creativiteit en ... Lees meer »

Deze week leer je alle technieken met de spuitbus om zo je eigen concepten op een muur over te brengen. Je leert zowel individueel werken als in team. Zo realiseren we een blijvend kunstwerk in het straatbeeld van Heist-op-den-Berg.

Deze week leer je alle technieken met de spuitbus om zo je eigen concepten op een muur over te brengen. Deze workshop draait om je eigen creativiteit en ontwikkeling. Je leert zowel individueel werken als in team. Björn De Weerdt begeleidt je van schets tot uitvoering. Zo realiseren we een blijvend kunstwerk in het straatbeeld van Heist-op-den-Berg. Deze cursus is zowel voor beginnende als gevorderde tekenaars/kunstenaars die meer willen leren over street art.

Björn De Weerdt, alias Sick015, is sinds zijn 14 jaar geboeid door graffiti en later street art. In Heist-op-den-Berg is hij de man achter het portret van Toots Thielemans in de Bergstraat.

Jan Rosius, alias Deejoohcee, heeft 20 jaar ervaring in de graffiti wereld. Hij is actief in verschillende urban disciplines. Een street art artiest met een passie voor visuele en muzikale expressie.

Lesgevers - Björn De Weerdt en Deejoohcee

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
ma 12/04/21 om 09:30 di 13/04/21 om 09:30 woe 14/04/21 om 09:30 do 15/04/21 om 09:30 vrij 16/04/21 om 09:30
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
gratis
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1740/masterclass-st...