u bent hier

Jazzkitchenfestival in de tuin van het Hofke | GEANNULEERD

Jazz en blues


Op zondag 16 augustus organiseert JazzKitchen al voor de achtste keer dit familiefestival in de prachtige tuin van het Hofke van Chantraine. Je kan er proeven van verschillende soorten jazz: jong talent versus ervaren muzikanten, standards en eigen composities, swing, latin, gipsy en funky-vibes. Door corona verloopt het festival dit jaar iets anders: - We beperken het aantal bezoekers tot ... Lees meer »

Op zondag 16 augustus organiseert JazzKitchen al voor de achtste keer dit familiefestival in de prachtige tuin van het Hofke van Chantraine. Je kan er proeven van verschillende soorten jazz: jong talent versus ervaren muzikanten, standards en eigen composities, swing, latin, gipsy en funky-vibes.

Door corona verloopt het festival dit jaar iets anders:

- We beperken het aantal bezoekers tot 200. Als het later kan 300.
- Vooraf je plaatsje reserveren is verplicht.
- Het kan dit jaar niet gratis. We vragen 10 euro/persoon.
- Om de circulatie onder controle te houden, voorzien we voor iedereen een zitplaats. Consumpties worden aan de tafels bezorgd.
- Geen menu's zoals voorgaande jaren. Wel andere eetmogelijkheden. Eigen picknick mag ook.
- Bij de inkom informeren we je over de praktische organisatie op het terrein.

Op de affiche

Café Z – 14u
Rein De Vos en Jakob Haghebaert leerden elkaar kennen op de jazzafdeling van het Gentse conservatorium. Elk met hun eigen muzikale bagage weten ze elkaar te inspireren. Aangevuld met Kris Auman op contrabas nemen ze u mee naar CAFE Z voor een rendez-vous met jazz en musette.

Jazz Anchor – 16u
JAZZ ANCHOR is een band rond trombonist Manten Van Gils en gitarist Peter Verbraken. Door invloeden van Philip Catherine, Chet Baker komt het zo in de zachtere, geraffineerdere contreien van de jazz terecht. In het hofke gooien ze het anker uit om ons mee te slepen in boeiende melodieën.

Ocobar & Boris van der Lek (NL) - 18u00
OCOBAR is een legendarisch trio van de gebroeders Bart en Rob Wijtman en Cok van Vuuren. Deze sessiemuzikanten verdienden hun sporen in tal van TV-programma's en theatershows. Aangevuld met Boris van der Lek op sax brengt de band amerikaanse jazz met de eigentijdse OCOBAR touch!

(huis)DJ Courtasock (voor, tussendoor)

Het volledige programma vind je op www.jazzkitchen.be en Facebook.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kunst- en erfgoedcentrum Hofke van Chantraine
Kerkstraat 46
2360 Oud-Turnhout
zondag 16 augustus 2020 van 13:00 tot 20:00
Kunst- en erfgoedcentrum Hofke van Chantraine
€ 10,0
info@hofkevanchantraine.be
+32 14 47 94 94
www.jazzkitchen.be