u bent hier

Jasper Posson en Seppe Toremans - Duo try-out GEANNULEERD OMWILLE VAN CORONA

18 +

Humor comedy


Jasper Posson is de coming man of comedy. Jarenlang was hij vastbenoemd ambtenaar, maar geen zorgen,’ zijn grappen werken wel’. Twee jaar geleden maakte Jasper met succes de grote sprong naar voltijds comedian. Hij won de Lunatic Comedy Award, was finalist Humo’s Comedy Cup en deed het voorprogramma van Michael Van Peel en Alex Agnew. Ondertussen werkt hij achter de schermen mee aan ... Lees meer »

Jasper Posson is de coming man of comedy. Jarenlang was hij vastbenoemd ambtenaar, maar geen zorgen,’ zijn grappen werken wel’. Twee jaar geleden maakte Jasper met succes de grote sprong naar voltijds comedian. Hij won de Lunatic Comedy Award, was finalist Humo’s Comedy Cup en deed het voorprogramma van Michael Van Peel en Alex Agnew. Ondertussen werkt hij achter de schermen mee aan televisieprogramma’s van Philippe Geubels en in het voorjaar 2021 gaat zijn avondvullende comedyshow Vastbenoemd in première.

Seppe Toremans behoort als finalist in Humo’s Comedy Cup al meer dan een decennium tot de top van de Vlaamse comedy scene. Na een omweg als succesvolle tv-maker achter hilarische programma’s als ‘Wat Als’ en ‘Hoe zal ik het zeggen‘ die beide Emmy Awards in de wacht sleepten, werkt hij aan een avondvullende voorstelling rond zijn persoonlijke stoorzender ‘Storemans‘. Hoog tijd voor een afrekening!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Theatergarage
Bouwhandelstraat 72
2140 Borgerhout
donderdag 29 oktober 2020 van 19:30 tot 21:00
De Theatergarage
€ 12,0
theatergarage.be/events/jasper-posson