u bent hier

Jaouad

18 +

Pop en rock


Jaouad Jaouad Alloul is een artistieke kameleon bij uitstek. Hij speelt graag met het thema gender gaat controversiële thema's niet uit de weg. Zijn comfortzone verlaten ervaart Jaouad als een absolute must die hij combineert met een onstuitbare drang om verhalen te vertellen. Zingen, acteren, dansen, presenteren, regisseren, fotografie, film, kunst en mode zijn voor hem één grote ... Lees meer »

Jaouad

Jaouad Alloul is een artistieke kameleon bij uitstek. Hij speelt graag met het thema gender gaat controversiële thema's niet uit de weg.

Zijn comfortzone verlaten ervaart Jaouad als een absolute must die hij combineert met een onstuitbare drang om verhalen te vertellen. Zingen, acteren, dansen, presenteren, regisseren, fotografie, film, kunst en mode zijn voor hem één grote speeltuin.

In 2020 werd Jaouad door NRC geselecteerd als één van de 101 nieuwe talenten op cultureel gebied. In datzelfde jaar werd hij door de jury van het Theaterfestival al #nieuwjong geselecteerd.

Dit jaar brengt hij als Jaouad zijn debuutalbum Messias uit. Zijn activisme en ondernemerschap komen naar voor wanneer hij bruggen slaat tussen de verschillende identiteiten die hij rijk is.Website | Facebook | Twitter | Instagram | Spotify

+ support: BRYN

De Brusselse pop singer-songwriter BRYN legde al een stevig parcours af. Deze Rwandese vluchteling volgde z'n dromen om het te maken in de muziekindustrie, tegen het advies van zijn leerkrachten en ouders - die hem liever een academische richting zagen uitgaan - in. Na -tig keer verhuizen, belandde BRYN in België, het land dat hij nu z'n thuis noemt.

In 2011 begon hij vanuit een asielcentrum songs te schrijven en leerde hij zichzelf gitaar spelen. Hij speelde z'n werk regelmatig voor een vriend die hem steevast "The Brain" noemde, niet in het minst bij wijze van aanmoediging. Zo ontstand BRYN, uitgesproken als 'brain'.

Ondertussen is BRYN 21 geworden, ontpopte hij zich tot hét Brusselse popfenomeen en treedt hij naar buiten met zijn eerste EP, Middle 8. A Degree, Teenage Dreams en LTIWYL zijn stuk voor stuk straffe popsongs, geïnspireerd door artiesten als Lorde en Tove Lo.Instagram | Spotify

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OLT Rivierenhof
Turnhoutsebaan 246
2100 Deurne
donderdag 8 juli 2021 van 18:00 tot 23:00
OLT Rivierenhof
€ 16,5
www.oltrivierenhof.be/nl/programma/ja...
www.oltrivierenhof.be