u bent hier

JAN VAN DEN BERGHE : de geheimen van de superrijken AFGELAST

Samenleving


Jan Van den Berghe is een beetje van alle markten thuis : journalist, acteur, auteur en televisiemaker. Maar hij krijgt wel steevast het etiket van ‘Royalty-watcher’ opgekleefd. In die hoedanigheid was hij trouwens enkele jaren geleden al eens bij VOR te gast. Vandaag komt hij spreken over de geheimen van de superrijken, m.a.w. de exclusieve wereld van de Rotschilds en Cie. België telt vandaag ... Lees meer »

Jan Van den Berghe is een beetje van alle markten thuis : journalist, acteur, auteur en televisiemaker. Maar hij krijgt wel steevast het etiket van ‘Royalty-watcher’ opgekleefd. In die hoedanigheid was hij trouwens enkele jaren geleden al eens bij VOR te gast.
Vandaag komt hij spreken over de geheimen van de superrijken, m.a.w. de exclusieve wereld van de Rotschilds en Cie. België telt vandaag het ongelooflijke aantal van bijna 60.000 dollarmiljonairs. De roemruchte bankiersfamilie Rotschild inviteert superrijke Belgische cliënten op haar landgoed om samen te dineren en te investeren. Het totale fortuin van deze allerrijkste familie ter wereld is simpelweg niet gekend, door de complexe manier van verdeling over de familieleden. En volgens sommige complotdenkers bepaalt deze familie zelf de koers van de gehele wereldeconomie…

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart GC Den Boomgaard
Antwerpsesteenweg 43
2520 Broechem (Ranst)
maandag 23 november 2020 van 14:00 tot 17:00
VOR Ranst
€ 7,0
erik.dutoit@pandora.be