u bent hier

Jakob Smitsmuseum

Schilderkunst


Het Jakob Smitsmuseum heeft zijn thuishaven in de oude pastorie van Sluis. In dit prachtige museum kunnen de werken van meester Jakob Smits bewonderd worden. Regelmatig zijn er thematentoonstellingen met werken van andere kunstenaars uit de ‘Molse School’. Het Jakob Smitsmuseum is een erkend gemeentelijk museum, gevestigd in Mol - Sluis. De collectie bestaat in hoofdzaak uit werken van Jakob ... Lees meer »

Het Jakob Smitsmuseum heeft zijn thuishaven in de oude pastorie van Sluis. In dit prachtige museum kunnen de werken van meester Jakob Smits bewonderd worden. Regelmatig zijn er thematentoonstellingen met werken van andere kunstenaars uit de ‘Molse School’.

Het Jakob Smitsmuseum is een erkend gemeentelijk museum, gevestigd in Mol - Sluis. De collectie bestaat in hoofdzaak uit werken van Jakob Smits en de Molse School. Dit maakt het museum uniek binnen Vlaanderen. Geen enkel ander museum bezit een dergelijk uitgebreide collectie van deze kunstenaars of legt zich toe op de studie van hun leven en werk.

In het museum kan je het hele jaar door een wisselende selectie uit de vaste collectie komen bekijken. Drie maal per jaar wordt plaats gemaakt voor tijdelijke tentoonstellingen. De onderwerpen sluiten sterk aan bij de vaste collectie. Ook levende kunstenaars krijgen zo een platform.

Toon kaart Jakob Smitsmuseum
Sluis 155a
2400 Mol
Wo Van 13:00 tot 17:00 Do Van 13:00 tot 17:00 Vr Van 13:00 tot 17:00 Za Van 13:00 tot 17:00 Zo Van 13:00 tot 17:00
€ 4,0
info@jakobsmits.be
+32 14 317435(fax)
www.jakobsmits.be