u bent hier

Interactieve zwarte pietenshow

3 +

Tekst en muziektheater


In afwachting van de sint bereidt Animatiepiet de kinderen en volwassenen voor op de komst van Sinterklaas. Hij zingt vrolijke liedjes, speel spelletjes en pronkt met enkele goocheltrucjes uit de speelgoedkast van de Sint. De pietenbende maakt er een feestig boeltje van. Benieuwd of dat goed komt? In afwachting van de sint bereidt Animatiepiet de kinderen en volwassenen voor op de komst van ... Lees meer »

In afwachting van de sint bereidt Animatiepiet de kinderen en volwassenen voor op de komst van Sinterklaas. Hij zingt vrolijke liedjes, speel spelletjes en pronkt met enkele goocheltrucjes uit de speelgoedkast van de Sint. De pietenbende maakt er een feestig boeltje van. Benieuwd of dat goed komt?

In afwachting van de sint bereidt Animatiepiet de kinderen en volwassenen voor op de komst van Sinterklaas. Hij zingt vrolijke liedjes, speelt leuke spelletjes met elke leeftijdsgroep en pronkt met enkele goocheltrucjes die hij kon vinden in de speelgoedkast van Sinterklaas uit Spanje. De pietenbende maakt er een feestig boeltje van in afwachting van de komst van Sinterklaas. Benieuwd of dat goed komt?


Familietip: combineer de pietenshow met de vrolijke pietenwandeling.

Sintvoorstelling (3-7 jaar)
Concertzaal De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
zo 29 november 2020om 10:30zo 29 november 2020om 13:00
Vrijetijdscentrum De Schelde
€ 6,0
Bestel tickets
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...