u bent hier

Instant family


Zin in een hilarische film over het ouderschap? Dan moet je echt naar Instant Family gaan! Heel herkenbaar als je zelf (pleeg)kinderen of (pleeg)ouders hebt! ‘Instant Family’ is gebaseerd op het leven van schrijver, regisseur en producer Sean Anders. Het verhaal gaat over Pete (Mark Wahlberg) en Ellie (Rose Byrne). Zij willen graag een gezin stichten en beslissen te adopteren. Na de ontmoeting ... Lees meer »

Zin in een hilarische film over het ouderschap? Dan moet je echt naar Instant Family gaan! Heel herkenbaar als je zelf (pleeg)kinderen of (pleeg)ouders hebt!

‘Instant Family’ is gebaseerd op het leven van schrijver, regisseur en producer Sean Anders. Het verhaal gaat over Pete (Mark Wahlberg) en Ellie (Rose Byrne). Zij willen graag een gezin stichten en beslissen te adopteren. Na de ontmoeting met een 15-jarige rebelse tiener (Isabela Moner) en haar jongere broer en zus, gaan ze in een mum van tijd van 0 naar 3 kinderen. Nu is het aan Pete en Ellie om de kneepjes van het ouderschap onder de knie te krijgen, met alle hilarische gevolgen vandien.


Er is ook een infostand vanuit pleegzorg aanwezig (onder voorbehoud van coronamaatregelen).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
wo 30 juni 2021 van 15:00 tot 17:00 wo 30 juni 2021 van 20:00 tot 22:00
Huis van het Kind Heist-op-den-Berg
€ 6,0
www.zwaneberg.be/e1957/instant-family