u bent hier

Instagram voor gevorderden

Computer en techniek, Kunst en kunsteducatie


We gaan accounts vergelijken en bespreken, nog meer apps leren kennen en gebruiken, duiken in de geheimen van storytelling, posts inplannen in een online planner en afsluiten doen we met een brainstormsessie met je medecursisten! Ben jij een ervaren Instagrammer en wil je brainstormen met gelijkgestemden om een nog groter succes van je account te maken? Wat gaan we doen? Accounts vergelijken ... Lees meer »

We gaan accounts vergelijken en bespreken, nog meer apps leren kennen en gebruiken, duiken in de geheimen van storytelling, posts inplannen in een online planner en afsluiten doen we met een brainstormsessie met je medecursisten!

Ben jij een ervaren Instagrammer en wil je brainstormen met gelijkgestemden om een nog groter succes van je account te maken?

Wat gaan we doen? Accounts vergelijken en bespreken, nog meer apps leren kennen en gebruiken, duiken in de geheimen van storytelling, posts inplannen in een online planner en afsluiten doen we met een brainstormsessie met je medecursisten!

Lesgever - Els van Bouwelen

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
di 27/04/21 om 19:30
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 32,0
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1772/instagram-voor...