u bent hier

Inleiding tot de EU

Samenleving


We horen geregeld iets over Europa in de media. Maar wat doet de Europese Unie juist? En wat niet? Wie bestuurt en welke landen zijn lid? Kom meer te weten over het ontstaan, de uitbreiding, bevoegdheden, evoluties en uitdagingen van het Europese statenverband. Verwacht je aan een interactieve lezing doorspekt met weetjes, sprekende beelden én voorbeelden.In samenwerking met Cultuurdie We ... Lees meer »

We horen geregeld iets over Europa in de media. Maar wat doet de Europese Unie juist? En wat niet? Wie bestuurt en welke landen zijn lid? Kom meer te weten over het ontstaan, de uitbreiding, bevoegdheden, evoluties en uitdagingen van het Europese statenverband. Verwacht je aan een interactieve lezing doorspekt met weetjes, sprekende beelden én voorbeelden.In samenwerking met Cultuurdie

We horen geregeld iets over Europa in de media. Maar wat doet de Europese Unie juist? En wat niet? Wie bestuurt en welke landen zijn lid? Kom meer te weten over het ontstaan, de uitbreiding, bevoegdheden, evoluties en uitdagingen van het Europese statenverband. Verwacht je aan een interactieve lezing doorspekt met weetjes, sprekende beelden én voorbeelden.

In samenwerking met Cultuurdienst Putte

spreker Europahuis
Toon kaart Academie Putte
Leuvensebaan 34
2580 Putte
di 04/05/21 van 19:30 tot 21:00
Vormingplus regio Mechelen
€ 6,0
Sign Up
regiomechelen@vormingplus.be
015 44 41 00