u bent hier

Initiatie duiken bij Moby Dick Diving Team

14 +

Zwemmen en watersport


Heb je je al altijd afgevraagd hoe het is om onder water te kunnen ademen, als een vis in het water te zweven? Ben je ouder dan 14 jaar? Ja? Dan is duiken echt iets voor jou! Bij Moby Dick hebben we meer dan 40 jaar ervaring en verwelkomen je graag voor een initiatie.We trainen maandag en vrijdag van 21-22u en je kan gratis 3 initiatielessen volgen na reservatie (info@mobydiving.be; sept tem ... Lees meer »

Heb je je al altijd afgevraagd hoe het is om onder water te kunnen ademen, als een vis in het water te zweven? Ben je ouder dan 14 jaar? Ja? Dan is duiken echt iets voor jou! Bij Moby Dick hebben we meer dan 40 jaar ervaring en verwelkomen je graag voor een initiatie.We trainen maandag en vrijdag van 21-22u en je kan gratis 3 initiatielessen volgen na reservatie (info@mobydiving.be; sept tem mei).

Moby Dick Diving Team vzw is een duikschool met meer dan 40 jaar ervaring. Met een team van gemotiveerde en ervaren monitors laten we je graag kennis maken met onze prachtige sport. Van september tot en met mei trainen we op maandag en vrijdag van 21-22u. Na 3 gratis initiatielessen in ons zwembad kan je vrij beslissen of de duiksport iets voor jou is en om lid worden van de Moby Dick familie. Tijdens onze lessen en gedurende jouw hele duikcarrière begeleiden we je graag in alle aspecten van de duiksport. Van leren zwemmen met snorkel, vinnen en perslucht tot en met de meer technische aspecten van het duiken. En na een les is er altijd tijd voor een gezellige babbel in het cafetaria van onze thuisbasis, zwembad "Ieperman" te Wilrijk. Alle nieuwsgierigen vanaf 14 jaar zijn welkom voor een initiatie na reservatie. Hiervoor stuur je gewoon een mailtje naar info@mobydiving.be.

Toon kaart Zwembad Ieperman
Doornstraat 3B
2610 Wilrijk
Ma Van 21:00 tot 22:00 Vr Van 21:00 tot 22:00
Moby Dick Diving Team vzw
gratis
info@mobydiving.be
www.mobydiving.be