u bent hier

Initiatie diepzeeduiken (in het zwembad) = geannuleerd!

14 +

Zwemmen en watersport


Wanneer je dit leest, ben je waarschijnlijk al overtuigd dat er onder water een nieuwe wereld op je wacht en wil je deze wereld met je eigen ogen zien. Het maakt niet uit wat je precies aantrekt in deze sport (de rust en stilte, het onderwaterleven, het sociale contact, de clubsfeer), de All Stars heten je van harte welkom. Om kennis te maken met het duiken bieden we je 3 initiatielessen in ... Lees meer »

Wanneer je dit leest, ben je waarschijnlijk al overtuigd dat er onder water een nieuwe wereld op je wacht en wil je deze wereld met je eigen ogen zien.

Het maakt niet uit wat je precies aantrekt in deze sport (de rust en stilte, het onderwaterleven, het sociale contact, de clubsfeer), de All Stars heten je van harte welkom.

Om kennis te maken met het duiken bieden we je 3 initiatielessen in het zwembad aan. Hier laten we je proeven van het duiken onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Vind je er toch niks aan, dan heb je ook niks verloren.

Materiaal krijg je tijdens deze initiatielessen in bruikleen van de club. Als je zelf de basisuitrusting (duikbril, zwembadvinnen, loodband en snorkel) hebt, mag je die uiteraard meebrengen.

Na deze drie lessen doen we een evaluatie. Voel je je goed in je nieuwe sport? Heb je de juiste attitudes om te leren duiken?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Thomas Van Hooydonk
Toon kaart Zwembad Borgerhout
Plantin en Moretuslei 343
2160 Wommelgem
di 12 januari 2021 van 19:15 tot 20:30 di 19 januari 2021 van 19:15 tot 20:30 di 26 januari 2021 van 19:15 tot 20:30
All Stars Duikclub
€ 10,0
lerenduiken@allstarsduikclub.be
www.allstarsduikclub.be/leren-duiken/
0460962671
www.allstarsduikclub.be