u bent hier

Infosessie 'Investeer mee in zonne-energie'


De gemeente laat op 10 gemeentelijke gebouwen zonne installaties plaatsen via Klimaan cvso. Hierdoor kan je als burger mee investeren in hernieuwbare energie. Benieuwd naar hoe dit werkt? Schrijf je dan in voor een van de infoavonden. De gemeente is hiermee niet aan zijn proefstuk toe. In 2019 werden er al coöperatieve zonnepanelen geplaatst op het dak van het gemeentehuis en het Blikveld. Ook ... Lees meer »

De gemeente laat op 10 gemeentelijke gebouwen zonne installaties plaatsen via Klimaan cvso. Hierdoor kan je als burger mee investeren in hernieuwbare energie. Benieuwd naar hoe dit werkt? Schrijf je dan in voor een van de infoavonden.
De gemeente is hiermee niet aan zijn proefstuk toe. In 2019 werden er al coöperatieve zonnepanelen geplaatst op het dak van het gemeentehuis en het Blikveld. Ook hier was Klimaan cvso een van de betrokken samenwerkingspartners.

Door mee te investeren in hernieuwbare energie draag je niet enkel bij aan de doelstellingen om 40% CO2 te besparen tegen 2030. Investeren in hernieuwbare energie loont ook. Tijdens een van beide infoavonden kom je er alles over te weten.

De infoavonden zullen live worden georganiseerd of digitaal afhankelijk van de evoluties in de coronapandemie en de dan geldende maatregelen.

Reserveer alvast je plekje voor een van volgende momenten:

Donderdag 29 oktober om 20 u. in GEKKO, Dorp 19

Woensdag 18 november om 20 u. in het Blikveld, Jacques Morrensplein 2

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kleuterschool GEKKO
Dorp 19
2820 Bonheiden
donderdag 29 oktober 2020 van 20:00 tot 22:00
Gemeentebestuur Bonheiden
gratis
coop.klimaan.be/project/bonheiden/
coop.klimaan.be/project/bonheiden