u bent hier

In Perspectief: Noam Chomsky, Amerika's scherpste criticus

18 +

Samenleving


De bijeenkomsten van In Perspectief verruimen je blik en plaatsen feiten in een ander daglicht. Elke bijeenkomst gidst een deskundige ons doorheen een thema. We presenteren je een gezonde mix van kunst en cultuur, maatschappelijke kwesties en actuele thema's. Avram Noam Chomsky (1928) is een van de meest geciteerde en gerespecteerde denkers ter wereld. Hij is niet alleen de ‘vader van de ... Lees meer »

De bijeenkomsten van In Perspectief verruimen je blik en plaatsen feiten in een ander daglicht. Elke bijeenkomst gidst een deskundige ons doorheen een thema. We presenteren je een gezonde mix van kunst en cultuur, maatschappelijke kwesties en actuele thema's.
Avram Noam Chomsky (1928) is een van de meest geciteerde en gerespecteerde denkers ter wereld. Hij is niet alleen de ‘vader van de moderne taalkunde, maar naast filosoof, ook cognitief wetenschapper, historicus en vooral een kritisch politiek activist. Hij is de bijtende luis in de pels van de Amerikaanse machthebbers. Zijn scherpe politieke analyses hebben menig Amerikaans president laten sidderen van schaamte. Maak tijdens deze lezing kennis met één van de grootse figuren van het moderne tijdperk. 

In samenwerking met Stedelijke Openbare Bibliotheek Mechelen

Activity Members: Marc Van Camp

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Het Predikheren
Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen
dinsdag 26 januari 2021 van 10:45 tot 12:30
Vormingplus regio Mechelen
€ 12,0
regiomechelen@vormingplus.be
015 44 41 00
www.vormingplus-regiomechelen.be/acti...
regiomechelen@vormingplus.be
www.vormingplus-regiomechelen.be