u bent hier

In gesprek met... Maud Vanhauwaert | Bijzondere Online Editie

18 +

Literatuur


Naar aanleiding van Gedichtendag nodigt gastheer Bart De bruyn Maud Vanhauwaert uit voor een gesprek in de bibliotheek van Aartselaar. Een gebruikelijke editie met live publiek is helaas nog steeds niet mogelijk. Uitzonderlijke omstandigheden vragen creatieve oplossingen. Met deze videostream sluit de bibliotheek van Aartselaar de poëzieweek 2021 feestelijk af. Maud Vanhauwaert staat ervoor ... Lees meer »

Naar aanleiding van Gedichtendag nodigt gastheer Bart De bruyn Maud Vanhauwaert uit voor een gesprek in de bibliotheek van Aartselaar. Een gebruikelijke editie met live publiek is helaas nog steeds niet mogelijk. Uitzonderlijke omstandigheden vragen creatieve oplossingen.
Met deze videostream sluit de bibliotheek van Aartselaar de poëzieweek 2021 feestelijk af.

Maud Vanhauwaert staat ervoor bekend om poëzie, in al haar mogelijke vormen, toegankelijk te maken bij een breed publiek. Met haar performances treedt ze op, op radio en tv, in binnen- en buitenland, van opera tot schapenstal. Je kent haar misschien als de huisdichteres van Iedereen Beroemd of als de officiële Stadsdichter 2018-2019 van Antwerpen.

Met haar debuut Ik ben mogelijk in 2011 kreeg ze meteen de Vrouw Debuut Prijs. Ze ontving voor haar werk meerdere literaire onderscheidingen, o.a. voor haar bundel Wij zijn evenwijdig, de Hughues C. Pernathprijs en de Publieksprijs van de Herman De Coninck wedstrijd. In mei 2020 verscheen Het stad in mij, een monument van meer dan 300 pagina's.

Praktisch:

> Online mee te beleven op donderdag 4 februari vanaf 20:15 via Facebook https://www.facebook.com/bibliotheekaartselaar
> Uitgesteld kijken wanneer je wilt, kan via een link die één week beschikbaar zal zijn vanaf donderdag 4 februari 20:15 tot donderdag 11 februari 24:00. Hiervoor dien je vooraf aan te melden via de webshop.

Een organisatie van Onuitwisbaar in samenwerking met de bibliotheek van Aartselaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Aartselaar
della Faillelaan 32
2630 Aartselaar
donderdag 4 februari 2021 van 20:15 tot 22:15
Cultureel Centrum Aartselaar
gratis
ccaartselaar.recreatex.be/Tickets/Det...
bibliotheek@aartselaar.be
03/870.80.30