u bent hier

In gesprek met... Kris Van Steenberge | Online editie

18 +

Literatuur


Aan de vooravond van Wereldboekendag nodigt gastheer Bart De bruyn ‘Kris Van Steenberge’ uit voor een online editie van 'In gesprek met...' in de bibliotheek van Aartselaar. In gesprek met... Kris Van Steenberge is LIVE mee te beleven op donderdag 22 april vanaf 20:15. Je kan ook uitgesteld kijken via een link die je persoonlijk wordt toegestuurd. In 2013 debuteerde Lierenaar Kris Van ... Lees meer »

Aan de vooravond van Wereldboekendag nodigt gastheer Bart De bruyn ‘Kris Van Steenberge’ uit voor een online editie van 'In gesprek met...' in de bibliotheek van Aartselaar.

In gesprek met... Kris Van Steenberge is LIVE mee te beleven op donderdag 22 april vanaf 20:15. Je kan ook uitgesteld kijken via een link die je persoonlijk wordt toegestuurd.

In 2013 debuteerde Lierenaar Kris Van Steenberge met ‘Woesten’. Zijn debuutroman vertelt een broeierig verhaal vol dorpsgefluister over een familie waarin het lot met de botte bijl begint te hakken en niemand ongeschonden achterlaat. Als de Eerste Wereldoorlog zijn intrede doet, ziet de toekomst er voor niemand nog hetzelfde uit.
Met ‘Woesten’ won hij onder andere de Bronzen Uil en de Debuutprijs 2014. Inmiddels is Woesten aan zijn 22ste druk toe. De roman werd naar het Duits, Spaans en Afrikaans vertaald en de filmrechten werden verkocht aan productiehuis Cri de Coeur.
Ook van zijn tweede roman ‘Blindelings’ (2016) werden de Spaanse vertaalrechten meteen verkocht. In 2020 verscheen ‘De advocaat en de zeiler’, een intense roman die de uiterste grenzen van vriendschap aftast.


PRAKTISCH:
> Online mee te beleven op donderdag 22 april vanaf 20:15 via Facebook https://www.facebook.com/bibliotheekaartselaar
> Uitgesteld kijken wanneer je wilt, kan via een link die één week beschikbaar zal zijn vanaf donderdag 22 april 20:15 tot donderdag 11 februari. Hiervoor dien je vooraf in te schrijven via de webshop.

Een organisatie van Onuitwisbaar in samenwerking met de bibliotheek van Aartselaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Aartselaar
della Faillelaan 32
2630 Aartselaar
donderdag 22 april 2021 van 20:15 tot 22:15
Cultureel Centrum Aartselaar
gratis
ccaartselaar.recreatex.be/Tickets/Det...
bibliotheek@aartselaar.be
03/870.80.30
www.cultureelcentrumaartselaar.be