u bent hier

ImpulZ

1.3.0.0.0


ImpulZ  is een interactieve voorstelling met de allerjongsten aan de knoppen, een danser en een geluidsdokter. Wie geeft het startsignaal en wie reageert op wat of wie?  Een maffe creatie waar alles kan, maar niets moet. Een unieke ervaring in het hier en nu, want het zal nooit meer hetzelfde zijn.  Stel je voor, een geluidsdokter met een verzameling uitvindingen. Instrumenten die bestuurd ... Lees meer »

ImpulZ  is een interactieve voorstelling met de allerjongsten aan de knoppen, een danser en een geluidsdokter. Wie geeft het startsignaal en wie reageert op wat of wie?  Een maffe creatie waar alles kan, maar niets moet. Een unieke ervaring in het hier en nu, want het zal nooit meer hetzelfde zijn.  Stel je voor, een geluidsdokter met een verzameling uitvindingen. Instrumenten die bestuurd worden vanop afstand. Ze maken enkel muziek als jij op de knop duwt.  Stel je voor, een danser ...

ImpulZ is een interactieve voorstelling met de allerjongsten aan de knoppen, een danser en een geluidsdokter. Wie geeft het startsignaal en wie reageert op wat of wie? 

Een maffe creatie waar alles kan, maar niets moet. Een unieke ervaring in het hier en nu, want het zal nooit meer hetzelfde zijn. 

Stel je voor, een geluidsdokter met een verzameling uitvindingen. Instrumenten die bestuurd worden vanop afstand. Ze maken enkel muziek als jij op de knop duwt. 

Stel je voor, een danser die wacht op die muziek om op te kunnen dansen. Hij kan dus enkel dansen wanneer jij op die knop duwt. 

En wat gebeurt er als er niemand duwt? 

Elke voorstelling is uniek: een heel bijzondere ervaring voor peuters en kleuters! 

Podium schouwburg
12 - 10 euro 
-19 jaar: 6 euro 
Voor iedereen van 1 tot 4 jaar 
www.despiegel.com 

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
zaterdag 31 oktober 2020van 10:30 tot 11:15
Schouwburg Ter Dilft
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...