u bent hier

ImpulZ (1-4 jaar) - Theater De Spiegel

Moderne dans, Tekst en muziektheater


‘ImpulZ’, een interactieve voorstelling van Theater De Spiegel met de allerjongsten aan de knoppen, een danser en een geluidsdokter. Wie geeft het startsignaal en wie reageert op wat of wie? (1-4 jaar) ‘ImpulZ’, een interactieve voorstelling met de allerjongsten aan de knoppen, een danser en een geluidsdokter. Wie geeft het startsignaal en wie reageert op wat of wie? De voorstelling werd ... Lees meer »

‘ImpulZ’, een interactieve voorstelling van Theater De Spiegel met de allerjongsten aan de knoppen, een danser en een geluidsdokter. Wie geeft het startsignaal en wie reageert op wat of wie? (1-4 jaar)

‘ImpulZ’, een interactieve voorstelling met de allerjongsten aan de knoppen, een danser en een geluidsdokter. Wie geeft het startsignaal en wie reageert op wat of wie?

De voorstelling werd herwerkt en helemaal coronaproof gemaakt. De voorstelling speelt 2 keer voor een beperkt publiek. Grote bubbels worden automatisch gesplitst. De bar blijft gesloten. Meer informatie kan je hier vinden of in de herinneringsmail nav de aankoop van tickets.

ImpulZ (1-4 jaar)
Toon kaart Cultuurcentrum Cinema Plaza
Handelsstraat 8
2570 Duffel
zo 18/10/20 van 13:15 tot 14:15, van 16:00 tot 17:00
€ 12,0
cinema-plaza.be/programma/impulz-1-4-...
cinemaplaza@duffel.be