u bent hier

Impressions

Pop en rock


Een muzikale avond voor jong en oud, vol met avontuur, energie, groove en vooral wonderbaarlijk genot. Uit een vibrafoon, een klokkenspel en trommels komen vaak verbluffende klanken, hiermee zijn vele mensen vertrouwd. Dat echter water, lichtstokken en allerlei voorwerpen uit een doe-het-zelf-zaak zo´n avontuurlijke klanken voorbrengen, dat verbaast zelfs de meeste muziekkenners!  Alles begint ... Lees meer »

Een muzikale avond voor jong en oud, vol met avontuur, energie, groove en vooral wonderbaarlijk genot.

Uit een vibrafoon, een klokkenspel en trommels komen vaak verbluffende klanken, hiermee zijn vele mensen vertrouwd. Dat echter water, lichtstokken en allerlei voorwerpen uit een doe-het-zelf-zaak zo´n avontuurlijke klanken voorbrengen, dat verbaast zelfs de meeste muziekkenners! 

Alles begint bij ritme. Als kind ontfutselde Daan potten en pannen uit de keuken en bouwde hij zijn eigen percussieset. Vele jaren later doet hij eigenlijk nog steeds hetzelfde ... Hij blijft zoeken naar het potentieel van ritme en klanken.

Daan werkte verschillende opleidingen af aan de conservatoria van Antwerpen en München en deed ondertussen podiumervaring op in gans Europa en Azië. 

Al deze ervaringen brengt hij samen in 'Impressions'. Een muzikale avond voor jong en oud, vol met avontuur, energie, groove en vooral wonderbaarlijk genot. 

 

Daan Wilms
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3
2500 Lier
vrijdag 18 december 2020om 20:15
liers cultuurcentrum
€ 11,0
Bestel tickets
03 488 06 79
info@lierscultuurcentrum.be
03 480 06 36(fax)
www.lierscultuurcentrum.be