u bent hier

Illustratie


ILLUSTRATIE 5 werkmomenten geven je de kans om kennis te maken met diverse illustratie technieken. Een ideale manier om voeling te krijgen met je eigen beeldtaal ! Je ondervindt zelf hoe je met potlood, houtskool, acrylverf, monodruk, chinese inkt, een schaar, licht en donker kan knippen, zacht en hard kan tekenen. Je kleurgevoeligheid aanspreken, de dikte van papier voelen, de geur van ... Lees meer »

ILLUSTRATIE

5 werkmomenten geven je de kans om kennis te maken met diverse illustratie technieken. Een ideale manier om voeling te krijgen met je eigen beeldtaal !


Je ondervindt zelf hoe je met potlood, houtskool, acrylverf, monodruk, chinese inkt, een schaar, licht en donker kan knippen, zacht en hard kan tekenen. Je kleurgevoeligheid aanspreken, de dikte van papier voelen, de geur van illustratie, en blij worden als je je potlood vakkundig scherpt… alles komt aan bod.


Tijdens de eerste sessie gaan we dieper in op blind tekenen en knippen, sessie 2 geeft meer inzicht in monotype en tijdens sessie drie en vier kunnen we verder bouwen op de voorgaande momenten om compositie, taal en kleur van naderbij te bekijken. Ten slotte eindigen we met het maken van een boekje op een eenvoudige manier.


Wie Lies Jacobs (www.metpotloodengom/weebly.com)
Wanneer maandag 19, 26 april, 3, 10, 17 mei 2021, telkens van 19.30 tot 22 u.
Waar ‘t Kranske

€ 75


Max. 13 deelnemers
i.s.m. Vormingplus Regio Mechelen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kunstencentrum 't Kranske
Dorp 112
2820 Bonheiden
Van ma 19 april 2021 19:30 tot ma 17 mei 2021 22:00
GC 't Blikveld
€ 75,0
blikveld@bonheiden.be
015 50 28 70
ticketshop.ticketmatic.com/bonheiden/...