u bent hier

Ikiloliki

3 +

Tekst en muziektheater


Een woordeloos poppenfeest van Theater FroeFroe voor de allerkleinsten. Omdat we jarig zijn! Bibliotheek Permeke wordt deze maand 15 jaar. Theater FroeFroe komt graag meefeesten en presenteert de voorstelling "Ikiloliki" voor onze piepjonge bezoekertjes.   De zwierige blauwe aap speelt met zijn rode bal. De mooie witte vogel zweeft boven het publiek. Een floepswit visje en de rode bal ... Lees meer »

Een woordeloos poppenfeest van Theater FroeFroe voor de allerkleinsten. Omdat we jarig zijn!

Bibliotheek Permeke wordt deze maand 15 jaar. Theater FroeFroe komt graag meefeesten en presenteert de voorstelling "Ikiloliki" voor onze piepjonge bezoekertjes.

 


De zwierige blauwe aap speelt met zijn rode bal.

De mooie witte vogel zweeft boven het publiek.

Een floepswit visje en de rode bal versmelten.

Ikiloliki: waarin blauw met rood speelt en wit en rood een roze baby wordt. Daar waar de roze baby witte vleugeltjes krijgt en een blauwe staart en zal wegvliegen met de blauwe aap en de witte vogel.
Met eigengemaakte hummende muziekjes en twinkelende melodieën swingen de aap, de baby, de vis en de vogel over het podium, meesterlijk gehanteerd in een verrassend absurd verhaaltje waarbij ze onze allerkleinste toeschouwertjes een zalig theatermoment bezorgen. 

Theater FroeFroe
Auditorium Permeke
De Coninckplein 25
2060 Antwerpen
zondag 27 september 2020om 11:00
Bibliotheek Permeke
€ 6,0
Bestel tickets
www.permeke.org/nl/event/77711/dag-zo...