u bent hier

ik, jij, wij(n) - antwerpen


hey stranger, ik mis je - nog steeds! waar hang jij nu rond? waar zijn ze gebleven, die toevallige ontmoetingen op straat, in de foyer, op café, in het park. soms lijkt het alsof het toeval verdwenen is. verdwenen is het niet: het toeval heeft gewoon een duwtje nodig. en die ontmoeting met een onbekende dus ook. met SIP, uw natuurlijke wijnleverancier en online webshop opererende vanuit Gent, ... Lees meer »

hey stranger, ik mis je - nog steeds! waar hang jij nu rond?
waar zijn ze gebleven, die toevallige ontmoetingen op straat, in de foyer, op café, in het park. soms lijkt het alsof het toeval verdwenen is.

verdwenen is het niet: het toeval heeft gewoon een duwtje nodig. en die ontmoeting met een onbekende dus ook.

met SIP, uw natuurlijke wijnleverancier en online webshop opererende vanuit Gent, schenken we graag een gulzig glas toeval uit. op zaterdag 17 april zorgt SIP voor de vierde keer voor een toevallige ontmoeting en gezelschap. en deze keer in Antwerpen!

tijdens deze Antwerpse editie nodigt de Wijnfaktorij SIP uit om hun urban winery als uitvalsbasis te nuttigen. een wijnhuis in de stad? o ja hoor, kom dat zien, ruiken, proeven!
_____________________________________________________
wat een toevalstreffer!

praktisch:
SIP orkestreert deze hoognodige, toevallige babbel. jij koopt een halve fles wijn en een toevallige onbekende schaft de andere helft aan. samen vormen jullie voor even terug wij en dat met een gezellig glaasje wijn.

meer info: https://forms.gle/SQuJvhjYE5x5YfdF8

inschrijving volbracht na het invullen van de form & betaling (€10) details zie form. de juiste coördinaten om de fles - coronaproof in openlucht - te kraken bezorgen we op 16 april. we sluiten de inschrijvingen af op woensdag 14 april - 20u.

ik, jij, wij(n), een toevallige ontmoeting.

artwork: Hannelore Dreher
SIP: online natuurwijn shop & organisator

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart wijnfaktorij
vleminckstraat 6
2000 Antwerpen
zaterdag 17 april 2021 van 15:00 tot 18:00
€ 10,0
forms.gle/SQuJvhjYE5x5YfdF8