u bent hier

Iedereen Componist

4 +


'Iedereen Componist' is een jaarlijkse interactieve muziekwedstrijd die zich richt tot kinderen van 4 tot 12 jaar. Zij mogen zelf een muziekstukje componeren, dat vervolgens inspelen met vriendjes en/of familie, er een filmpje van maken en dit opsturen. De leden van de jury (docenten van het Antwerpse Conservatorium en programmamakers van deSingel) selecteren de meest originele muziekstukjes. ... Lees meer »

'Iedereen Componist' is een jaarlijkse interactieve muziekwedstrijd die zich richt tot kinderen van 4 tot 12 jaar. Zij mogen zelf een muziekstukje componeren, dat vervolgens inspelen met vriendjes en/of familie, er een filmpje van maken en dit opsturen.
De leden van de jury (docenten van het Antwerpse Conservatorium en programmamakers van deSingel) selecteren de meest originele muziekstukjes. Conservatoriumstudenten interpreteren de inzendingen en verwerken ze samen met de componistjes tot een groot huiskamerconcert. Tijdens het traject worden samen met de Conservatoriumstudenten workshops rond musiceren georganiseerd. Want voor mooie muziek ben je nooit te jong!

Deelnemen via
www.iedereencomponist.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart deSingel
Desguinlei 25
2018 Antwerpen 18
deSingel
gratis
iedereencomponist.be/
iedereencomponist.be