u bent hier

Ice Skating Center Mechelen

Omnisport en andere


Deze nieuwe ijspiste zal de plaats bij uitstek zijn voor ijs- en winterpret voor Mechelen en omstreken. Wij bieden nagenoeg 7 dagen op 7 schaatsplezier voor jong en oud, voor scholen of verenigingen, voor (sport)clubs of federaties maar natuurlijk ook voor families of de individuele schaatser. Naast de diverse vrije schaatsbeurten zullen er heel wat activiteiten plaatsvinden op deze nieuwe ... Lees meer »

Deze nieuwe ijspiste zal de plaats bij uitstek zijn voor ijs- en winterpret voor Mechelen en omstreken. Wij bieden nagenoeg 7 dagen op 7 schaatsplezier voor jong en oud, voor scholen of verenigingen, voor (sport)clubs of federaties maar natuurlijk ook voor families of de individuele schaatser.

Naast de diverse vrije schaatsbeurten zullen er heel wat activiteiten plaatsvinden op deze nieuwe ijspiste waarbij zowel de recreatieve schaatser als de sportclubs aan bod zullen komen. Zowel ijshockeyers als kunstschaatsers zullen voortaan een nieuwe uitvalsbasis hebben. Met de nieuwe accommodatie kijken heel wat club en federaties uit om Vlaamse, Belgische of zelfs Internationale wedstrijden te laten plaatsvinden in de nieuwste ijspiste van het land.

Onze thuisclubs zijn Cold Play Sharks Mechelen en Kunstschaats Academie Hivernia Mechelen.

Toon kaart Ice Skating Center Mechelen
Spuibeekstraat 1
2800 Mechelen
Ice Skating Center Mechelen
€ 5,0
info@iscm.be
015 29 19 91
www.iscm.be