u bent hier

Hullep - NIEUWE DATUM!

1.3.0.0.0


We kennen Maaike Cafmeyer van heel wat tv-programma’s: ze maakte haar tv-debuut in 2001 in de begingeneriek van Man Bijt Hond , maar werd pas echt bekend als vrouw van Bart De Pauw in Het geslacht De Pauw. Daarna volgde de ene na de andere succesvolle reeks: Aspe , Code 37 , Bevergem, Eigen kweek en De Twaalf . Humo bombardeerde haar, na Sien Eggers en Ruth Beeckman, tot derde ... Lees meer »

We kennen Maaike Cafmeyer van heel wat tv-programma’s: ze maakte haar tv-debuut in 2001 in de begingeneriek van Man Bijt Hond , maar werd pas echt bekend als vrouw van Bart De Pauw in Het geslacht De Pauw. Daarna volgde de ene na de andere succesvolle reeks: Aspe , Code 37 , Bevergem, Eigen kweek en De Twaalf . Humo bombardeerde haar, na Sien Eggers en Ruth Beeckman, tot derde grappigste vrouw van Vlaanderen. Naast haar staat de fenomenale Peter De Graef ( Ella , Den elfde van ...

We kennen Maaike Cafmeyer van heel wat tv-programma’s: ze maakte haar tv-debuut in 2001 in de begingeneriek van Man Bijt Hond, maar werd pas echt bekend als vrouw van Bart De Pauw in Het geslacht De Pauw. Daarna volgde de ene na de andere succesvolle reeks: Aspe, Code 37, Bevergem, Eigen kweek en De Twaalf. Humo bombardeerde haar, na Sien Eggers en Ruth Beeckman, tot derde grappigste vrouw van Vlaanderen.
Naast haar staat de fenomenale Peter De Graef (Ella, Den elfde van den elfde, Professor T…). Hij is niet alleen een begenadigd acteur, maar hij is ondertussen een van de beste theaterauteurs van de lage landen.
Met Hullep brengen ze samen met drie muzikanten een tragikomische, muzikale voorstelling over schaamte en durf. 

18 - 15 euro
-19 jaar: 9 euro

HERNEMING

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
vrijdag 28 mei 2021van 20:00 tot 21:30
Schouwburg Ter Dilft
€ 18,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...