u bent hier

Hugo Matthysen, Ronny Mosuse & Aram Van Ballaert

Amusementsmuziek


De zwembaden waren dicht, en daarom dook Hugo Matthysen tijdens de lockdown dan maar in zijn eigen onoverzichtelijke repertoire. Daar ontwaarde hij glanzende parels over zieke pony's, cowboys die in het SMAK willen exposeren, en meer én erger!   De lockdown was voor Hugo Matthysen een mooie kans om wat orde te scheppen in zijn onoverzichtelijke repertoire. Na ‘Hugo Matthysen’ en de Bomen is ... Lees meer »

De zwembaden waren dicht, en daarom dook Hugo Matthysen tijdens de lockdown dan maar in zijn eigen onoverzichtelijke repertoire. Daar ontwaarde hij glanzende parels over zieke pony's, cowboys die in het SMAK willen exposeren, en meer én erger!


 


De lockdown was voor Hugo Matthysen een mooie kans om wat orde te scheppen in zijn onoverzichtelijke repertoire. Na ‘Hugo Matthysen’ en de Bomen is hij immers liederen blijven schrijven, voor toneelstukken, televisieprogramma's, voor derden, en vooral: voor zijn plezier.


Uit die merkwaardige catalogus werd een fraaie setlist geplukt voor het trio met de fonkelende naam Matthysen, Mosuse & Van Ballaert. De musici werken al jaren samen in de beroemde Clement Peerens Explosition, maar nu zal het er iets beschaafder aan toe gaan. U moet dus niet bang zijn, er zal geen half woord Antwerps te horen zijn.


Tussendoor wordt er wel eens wat verteld waar u na lang nadenken misschien wel een touw aan kan vastknopen. M, M & VB brengen een afwisselend programma vol zang en dans, waarbij de dans wordt vervangen door de zang, en de zang door het gesproken woord, en dat gesproken wordt vervolgens op muziek gezet. Kunt u nog volgen? Nee? Een handleiding is verkrijgbaar.

 


 

Hugo Matthysen, Ronny Mosuse & Aram Van Ballaert
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
zaterdag 23 januari 2021om 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 26,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/80707/hugo-...