u bent hier

HOPPE Craft Beer Fest [Afgelast]

18 +


Het International Craft Beer Fest HOPPE is uniek in zijn soort en biedt de ware bierfanaat een nieuwe trekpleister om alle zintuigen te laten prikkelen door het uitgebreide aanbod van craftbieren uit diverse uithoeken van de wereld. We beslisten echter om ons geplande bierfestival niet te laten doorgaan omwille van de huidige Covid-situatie. We hebben zo lang mogelijk gewacht met het nemen van ... Lees meer »

Het International Craft Beer Fest HOPPE is uniek in zijn soort en biedt de ware bierfanaat een nieuwe trekpleister om alle zintuigen te laten prikkelen door het uitgebreide aanbod van craftbieren uit diverse uithoeken van de wereld.

We beslisten echter om ons geplande bierfestival niet te laten doorgaan omwille van de huidige Covid-situatie.

We hebben zo lang mogelijk gewacht met het nemen van deze jammerlijke beslissing. Ondanks het feit dat we (hopelijk) in maart terug met versoepelingen in onze samenleving te maken krijgen lijkt het ons allesbehalve dan verstandig om het Hoppe Craft Beer Festival
te laten doorgaan, jullie gezondheid en deze van onze eigen mensen zijn te kostbaar en we leggen daarbij ook mogelijk extra druk op onze zorgsector.

​We gaan voorlopig nog geen nieuwe datum prikken en wachten eerst de verdere evolutie af, wel kunnen we met zekerheid zeggen dat Hoppe Craft Beer Fest zal blijven bestaan !

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Zaal De Kunstvrienden
Molenzijde 143
2330 Merksplas
vr 12 maart 2021 van 15:00 tot 23:30 za 13 maart 2021 van 13:00 tot 23:30
Beer-tastings vzw
€ 15,0
info@beer-tastings.be
www.hoppebeerfest.be