u bent hier

Hoornkwartet Brussels Philharmonic - Concert + brunch

Klassieke muziek


Laat je meeslepen in een verrassende reis waarin Hans van der Zanden, solohoorn bij Brussels Philharmonic op een meesterlijke wijze vertelt. Niet enkel over het ontstaan en de ontwikkeling van de hoorn maar ook over de geschiedenis van de muziek.. Tijdens deze reis zullen er werken, origineel alsook bewerkingen, van bekende en minder bekende componisten gespeeld worden. Op het programma vind ... Lees meer »

Laat je meeslepen in een verrassende reis waarin Hans van der Zanden, solohoorn bij Brussels Philharmonic op een meesterlijke wijze vertelt. Niet enkel over het ontstaan en de ontwikkeling van de hoorn maar ook over de geschiedenis van de muziek..
Tijdens deze reis zullen er werken, origineel alsook bewerkingen, van bekende en minder bekende componisten gespeeld worden.

Op het programma vind je componisten als Händel, Mozart, Strauss en Wagner, maar ook Homilius en Bozza waarbij zelfs een aangename Bossa Nova niet zal ontbreken.
Hans van der Zanden wordt vergezeld van zijn collega’s uit de hoornpupiter van Brussels Philharmonic: Luc van den Hove, Mieke Ailliet en Evi Baetens.

Na afloop van het concert geniet je van een heerlijke brunch!

Prijs UiTPAS met kansentarief: 21,60 euro

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Stadspark
Netelaan 4
2500 Lier
zondag 20 juni 2021 van 10:00 tot 12:30
Liers Cultuurcentrum
€ 28,0
apps.ticketmatic.com/widgets/liers_cu...
www.zomerinhetpark.be