u bent hier

Hof De Bist


Hof De Bist is een openbaar park, ontworpen en aangelegd in landschapsstijl. In dit park vindt iedereen wel iets om zich uit te leven of te genieten. Er zijn sportvelden en mooie looppaden voor de sportievelingen. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin en kunstliefhebbers zijn welkom in het kunstencentrum. In de tuin is plaats gemaakt voor een wisselende beeldencollectie. U kan genieten ... Lees meer »

Hof De Bist is een openbaar park, ontworpen en aangelegd in landschapsstijl. In dit park vindt iedereen wel iets om zich uit te leven of te genieten.

Er zijn sportvelden en mooie looppaden voor de sportievelingen. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin en kunstliefhebbers zijn welkom in het kunstencentrum. In de tuin is plaats gemaakt voor een wisselende beeldencollectie.

U kan genieten van de natuur en even uitrusten aan één van de zitbanken of schuilhuisjes. Doorheen het park staan een aantal monumentale bomen en prachtige haagbeuken. De vijver kreeg een nieuw vissenbestand. Zoals in vele parken is er ook in dit park een park- en een bosgedeelte.

Vzw Natuurpunt organiseert hier ook wandelingen. Gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen is ook aanwezig in het park.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Hof De Bist
Veltwijcklaan 252
2180 Ekeren (Antwerpen)
www.antwerpen.be/nl/info/52d5051a39d8...