u bent hier

Hoe fotografeer ik een kunstwerk?

Creativiteit, Kunst en kunsteducatie


Tijdens deze workshop krijg je theoretische uitleg over het fotograferen van een kunstwerk waarna we deze zo veel mogelijk in de praktijk oefenen in de exporuimte. Tijdens de workshop komen drie benaderingen van het fotograferen van een kunstwerk aan bod. Namelijk het omgaan met de camera en de juiste instellingen gebruiken (bv: de autofocus gebruiken, de juiste belichting, de witbalans, ISO ... Lees meer »

Tijdens deze workshop krijg je theoretische uitleg over het fotograferen van een kunstwerk waarna we deze zo veel mogelijk in de praktijk oefenen in de exporuimte.

Tijdens de workshop komen drie benaderingen van het fotograferen van een kunstwerk aan bod. Namelijk het omgaan met de camera en de juiste instellingen gebruiken (bv: de autofocus gebruiken, de juiste belichting, de witbalans, ISO en de menu's van je camera leren gebruiken).
Daarnaast ook hoe je gebruik maakt van daglicht, kunstlicht en flitslicht. En tot slot, de fotografische benadering van hoe je je werk wil voorstellen aan een publiek.
Er wordt zo veel mogelijk in de praktijk geoefend, daarom gaat dit door in de exporuimte waar sculpturen en schilderijen zijn. Breng je camera en eventueel statief mee. Als je een eigen kunstwerk wil fotograferen neem dat dan zeker ook mee!

Lesgever - Vera Cammaer

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
zaterdag 20 maart 2021 van 10:00 tot 10:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 30,0
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1763/hoe-fotografee...