u bent hier

Hobokens Wild Bar


Op een aantal zomerse weekenddagen stellen we onze Hobokens Wild Bar op in de Hobokense Polder. Hier kan u na een fijne wandeling of rustig uitje in het prachtige groen genieten van ons Hobokens Wild bier, verkrijgbaar in de ondertussen befaamde superlekkere soorten: Blond, Tripel en Amber. Voor de kleinsten en groteren die geen bier lusten, serveren wij ook een lekkere frisdrank. Aan onze ... Lees meer »

Op een aantal zomerse weekenddagen stellen we onze Hobokens Wild Bar op in de Hobokense Polder. Hier kan u na een fijne wandeling of rustig uitje in het prachtige groen genieten van ons Hobokens Wild bier, verkrijgbaar in de ondertussen befaamde superlekkere soorten: Blond, Tripel en Amber.
Voor de kleinsten en groteren die geen bier lusten, serveren wij ook een lekkere frisdrank. Aan onze stand kan u ook pakketten Hobokens Wild en een prachtig glas kopen om verder te genieten thuis of cadeau te doen. De opbrengst van de verkoop gaat naar onze afdelingswerking van Natuurpunt.

Praktisch:
U kan onze bar vinden - wel enkel bij goed weer - nabij de ingang van de Hobokense Polder, Schroeilaan (schuin tegenover station Hoboken-Polder).
Kom je graag meehelpen met de bar, mail naar hobokenswild@hobokensepolder.be

Toon kaart Hobokense Polder
Schroeilaan
2660 Hoboken
zo 13/09/20 van 14:00 tot 17:00
Natuurpunt Hobokense Polder
hobokenswild@hobokensepolder.be
www.natuurpunt.be/agenda/hobokens-wil...