u bent hier

Het varken, de vos en de molen 3+

3 +

Animatie en kinderfilms


Boven op de berg woont een varkentje met zijn papa. Rond de bergtop zweeft een zwarte wolk. Wanneer papa op pad gaat om die te verjagen, blijft het varkentje alleen achter. Hij is nu verantwoordelijk voor de molen en eigenlijk voor het hele dorp. Dat is veel last op de schouders van één kleine big.   Boven op de berg woont een klein varkentje met zijn papa. Rond de bergtop zweeft een dreigende ... Lees meer »

Boven op de berg woont een varkentje met zijn papa. Rond de bergtop zweeft een zwarte wolk. Wanneer papa op pad gaat om die te verjagen, blijft het varkentje alleen achter. Hij is nu verantwoordelijk voor de molen en eigenlijk voor het hele dorp. Dat is veel last op de schouders van één kleine big.


 


Boven op de berg woont een klein varkentje met zijn papa. Rond de bergtop zweeft een dreigende zwarte wolk. Wanneer papa op pad gaat om die boosdoener te verjagen, blijft het varkentje alleen achter. Hij is nu verantwoordelijk voor de molen en eigenlijk voor het hele dorp. Dat is veel last op de schouders van één kleine big. Maar hij krijgt hulp van zijn beste maatje, de vos.


Deze handgetekende animatie sleept het jongste publiek mee in een surreële wereld. De beelden zijn soms abstract, maar de emoties van het vertederende biggetje voelen levensecht. De charme van de eenvoud.


 

Erick Oh
Schouwburg Noord
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
woensdag 16 februari 2022om 14:00
Schouwburg Noord
€ 5,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/86364/erick-oh