u bent hier

¿Het Nieuwe Normaal!

18 +

Zingeving, filosofie en religie


¿Het Nieuwe Normaal! Waarom spreken we in deze tijden steeds over Het Nieuwe Normaal? Wanneer is normaal nieuw? Bestaat er dan ook zoiets als een oud normaal? En normaal, wat is dat eigenlijk? Wie bepaalt dat? Bestaat dat eigenlijk wel, normaal? Vanaf woensdag 11 november gaat Jaouad Alloul tien weken lang op zoek naar het nieuwe normaal. Rechtstreeks vanop SPOTLIGHT! Deze week gaat Jaouad in ... Lees meer »

¿Het Nieuwe Normaal!

Waarom spreken we in deze tijden steeds over Het Nieuwe Normaal? Wanneer is normaal nieuw? Bestaat er dan ook zoiets als een oud normaal? En normaal, wat is dat eigenlijk? Wie bepaalt dat? Bestaat dat eigenlijk wel, normaal? Vanaf woensdag 11 november gaat Jaouad Alloul tien weken lang op zoek naar het nieuwe normaal. Rechtstreeks vanop SPOTLIGHT! Deze week gaat Jaouad in gesprek met imam Khalid Benhaddou.

Khalid Benhaddou

Als imam kent Khalid Benhaddou de islam als geen ander. Een kennis die hij gebruikt om bruggen te slaan binnen en buiten de gemeenschap van moslims. Hij laat zich naar eigen zeggen niet leiden door taboes en is steeds bereid om de dialoog aan te gaan. Hoe hij zijn stem gebruikt om via de islam bij te dragen aan een beter begrip van elkaar en zo de wereld van morgen mee vorm wil geven, daarover en over zoveel meer spreek ik het komende uur graag met Khalid Benhaddou. 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Grote
Arenbergstraat 28
2000 Antwerpen
woensdag 25 november 2020 van 20:00 tot 23:59
Arenberg Antwerpen
gratis
www.arenberg.be/nl/programma/het-nieu...
www.arenberg.be