u bent hier

Het Land Zonder Lach (coronaveilig)

3 +


**Buitenrecreatie in kleine groepjes is nog toegelaten én veilig. Het Land Zonder Lach blijft open! Check zeker alle maatregelen op onze website.** Kan jij je een land inbeelden waar nooit wordt gelachen? Geen grijns, geen giechel, geen proest. Nochtans bestaat het. Zelfs de oudste inwoner kan zich niet meer herinneren wanneer er de laatste keer gelachen werd. En toch moet hij er nog ergens ... Lees meer »

**Buitenrecreatie in kleine groepjes is nog toegelaten én veilig. Het Land Zonder Lach blijft open! Check zeker alle maatregelen op onze website.**

Kan jij je een land inbeelden waar nooit wordt gelachen? Geen grijns, geen giechel, geen proest. Nochtans bestaat het. Zelfs de oudste inwoner kan zich niet meer herinneren wanneer er de laatste keer gelachen werd. En toch moet hij er nog ergens zijn: de uitgestorven lach.

Ontrafel jij het mysterie van dit land? Ga op zoek naar de uitgestorven lach en tover terug een glimlach op het gezicht van de bewoners van het Land Zonder Lach. Een interactieve en coronaproof Halloween-theatertocht van De Proefkonijnen voor héél het gezin. Helemaal niet eng, maar vooral heel plezant voor alle leeftijden!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Fort V
Fort V straat
2650 Edegem
De Proefkonijnen
€ 12,0
www.deproefkonijnen.be/producties